Haberler

20 Ocak, 2020

Polat Endüstriyel İstanbul'da

İç dinamizminde köklü revizyonlar yaparak marka farkındalığını güçlendiren, yurt içi ve yurt dışı bağlantı ağını daha da genişleten Polat Grup şirketlerinden Polat Makina, Endüstriyel satış ofisini İstanbul’a taşıdı.

Kurumsallaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen, şirketlerini holding çatısı altında birleştiren Polat Grup, 2020 ‘ye yepyeni bir çehreyle giriyor. İç dinamizminde köklü revizyonlar yaparak marka farkındalığını güçlendiren, yurt içi ve yurt dışı bağlantı ağını daha da genişleten Polat Grup şirketlerinden Polat Makina, endüstriyel satış ofisini İstanbul’a taşıdı.

Birkaç hafta önce İstanbul’daki ofisimizde fiili olarak çalışmaya başladık. İstanbul’u tercih etmemizdeki en büyük neden 3.000 yıldan fazla bir süredir ticaret merkezi olması, dünya ve bölge ekonomisinin merceği altında bulunmasıdır. Bu anlamda, tüm Türkiye ve Türkiye çevresindeki ülkelerle daha fazla ticari bağlantılar kurmak adına çok doğru bir karar vermiş olduk.

Türkiye’de endüstriyel ekipmanlar sektöründe çalışmak gerek paydaşların çokluğu gerekse sektörün dinamizmi göz önüne alındığında hiç de kolay değil. Çalışanların bu yoğun tempoda sürekli zinde kalması gerekiyor. Ürün ve hizmetlerimizin kalitesinin de çalışanlarımızın kalitesine bağlı olduğunun bilincindeyiz. Her biri alanında uzman dinamik satış ekibimizle bu süreçleri birlikte aşacak Polat Makina’nın büyüyen hedefleri doğrultusunda ekip olarak son derece motive ve heyecanlı olarak tüm gücümüzle yola devam edeceğiz.

 


  Haber Arşivi