Haberler

19 Eylül, 2018

Polat Makina “Mobil Test Aracı” yollarda

Polat Makina “Mobil Test Aracı”; prosesinize olarak uygun hazırlanmış, tamamıyla monte halde, tüm boru ve kablolama sistemleri hazır şekilde, tesisinizde ekstra kurulum gerektirmeksizin derhal çalışmaya başlayacak şekilde hazırlanmış mobil bir ünitedir.

Polat Makina, seperasyon işlemleriniz için size mobil çözümler sunar. Mobil Test Aracı; prosesinize uygun hazırlanmış, tamamıyla monte halde, tüm boru ve kablolama sistemleri hazır şekilde, tesisinizde ekstra kurulum gerektirmeksizin derhal çalışmaya başlayacak şekilde hazırlanmıştır. Müşteri gereksinimleri ve saha koşullarına göre detaylandırılan mobil sistemler, anahtar teslim tesis olarak üreticiye çözüm sunmaktadır.

Polat Makina Mobil Test Aracı, araştırmalar sonucunda Ar-Ge ve proje ekibimizin hayata geçirdiği bir uygulamadır. Araç; üzerinde yatay tip (dekantör) ekipman ve bu ekipman ile çalışan yardımcı ekipmanların bulunduğu mobil bir ünitedir. Araç üzerinde bir adet de yatay tip (dekantör) santrifüj ekipmanı mevcuttur. Bu ekipman ile birlikte otomatik ve senkron çalışan pompalar ve kimyasal hazırlama ünitelerinin bulunduğu mini bir pilot uygulama aracıdır. Bu aracımız ile müşterimizin sahasına gidiyor, ürünler ile testler yapıyor ve sonuçlarını müşterimiz ile birlikte gözlemliyoruz.

 


  Haber Arşivi